Pencapaian Pembangunan

Pada tahun 2006, syarikat kami didirikan di Quanzhou dan mempunyai kawasan 6,680 m2 talian penghasilan pengorek roda. Pada masa itu, kami telah mempunyai 128 pekerja yang pakar dan telah mencapai jumlah hasilan tahunan 1,500 buah.

Pada tahun 2009, dengan mengikuti tinjauan dan maklum balas dari pelanggan, kami telah melancarkan pengorek JG90Z dan JG95Z, terutamanya diguna untuk memuat dan memunggah kayu,, tebu dan lain-lain. Dengan bantuan produk kami, efisien pekerja dan keselamatan luas ditingkatkan. Selain itu, pengorek berkualiti tinggi kami juga selalu dilapor di surat khabar tempatan dan membawakan banyak manfaat bagi pelanggan kami.

Pada tahun 2011, kami membina hubungan bekerjasama dengan Wuxuan County di wilayah Guangxi dan membekal 50 buah pengorek kepada petani.

Pada tahun 2013, dengan pimpinan cemerlang GM, Zeng Huashang, kami dapat mengembang banyak produk dan memperolehi 16 paten model, seperti pengorek satu drive JG608C, pengorek roda dan lain-lain. Surat khabar malam Quanzhou melapor peristiwa iin dan Mr.Zeng memperolehi pemimpi dalam pertandingan Inovatif Sains dan Teknologi di Quanzhou.

Pada tahun 2014, kami menyertai pameran BMW Shanghai dan menerima banyak pesanan dengan nilai yang lebih 1 million. Selepas pameran ini, kami juga mempunyai peluang yang banyak dengan pelanggan dan lebih fahaman trend pasaran ini yang ialah satu langkah penting dalam strategi perniagaan di masa depan.

Dalam tahun sama, pengorek kami juga memperolehi sijil ISO9001:2008 Sistem Kualiti Antarabangsa dan menunjukkan prestasi keselamatan dan kebolehpercayaan produk kami.

Pada Sep 14th, 2015, Shanker dan Sankhla dari Indian melawat ke syarikat kami dan melaksanakan pengujian sempurna dan dapat pengetahuan tentang mesin penggerudian batu hidraulik. Kami dapat kontract dari pada mereka setelah lawatan dan pengenalan tentang fungsi dan hartanah syarikat kami.

Penuai tebu yang baru ini muncul dalam pameran 12th ASEAN Expo di Guangxi dan dapat banyak perhatian dari pelanggan. Inilah satu langkah yang penting untuk masuk ke pasaran Asian tenggara.

Dalam tahun sama, pengorek kami adapt pujian yang banyak dari pasaran sebab kualiti yang cemerlang dan harga yang lebih rendah. Kami telah menambah kelengkapan penghasilan dan membina kilang untuk memuaskan keperluan pelanggan.

Quanzhou Jingli Engineering & Machinery Co., Ltd.

Tel.: +86-59528272000
Fax: +86-59522652000

Tags