1. Laman Utama
  2. Produk
Jengkaut beroda

Pada masa kini, kami dapat membekal lima jenis pengorek roda. Setiap jenis pengorek kami mempunyai prestasi yang cemerlang dan khas direkakan untuk memuaskan pelbagai jenis keperluan dalam pelbagai projek pembinaan.

JG65S Jengkaut beroda

Cuba klik

JG65S Jengkaut beroda ialah mesin pertama kami mereka dan mengembangkan.

JG75S Jengkaut beroda

Cuba klik

Dengan melangkapkan dengan enjin dan keluli berkualiti tinggi, JG75S Jengkaut beroda mempunyai struktur yang lebih padat dan prestasi yang lebih cemerlang.

JG80S Jengkaut beroda

Cuba klik

JG80S Jengkaut beroda dipasangkan dengan pam piston anjakan berubah-ubah dan sistem hidraulik, oleh itu amat meningkatkan efisien kerja.

JG100S Jengkaut beroda

Cuba klik

Pengorek roda JG100S mempunyai berat 8 ton untuk memastikan kestabilan tinggi.

JG130S Jengkaut beroda

Cuba klik

Komponen terutama dalam JG130S Jengkaut beroda ialah import dari South Korea, iaitu motor putar, injap multi-tandem dan motor jalan dua kelajuan, memastikan kestabilan yang lancar.

Jengkaut beroda rantai

Kami boleh memberikan 6 jenis pengorek pengangkak, iaitu JG08L, JG18L, JG65L, JG75L, JG95L and JG150L. Berbanding dengan pengorek roda, pengorek trek mempunyai penyesuaian dalam keadaan kerja yang teruk.

JG08L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pengorek pengangkak JG08L amat kecil dan boleh bergereak fleksibel. Ia luas digunakan untuk menggali parit, berkebun, pembinan paip sistem, pencucian sungai, pembinaan terowong kecil dan lain-lain.

JG18L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pengorek pengangkak ini mempunyai ciri seperti: saiz kecil, ringan, penggunaan bahan bakar rendah dan permulaan sejuk dan lain-lain.

JG65L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pengorek ini ialah salah satu mesin pertama berkembang dalam syarikat kami, pengorek trek JG65L memberikan teknik komprehensif dan matang.

JG75L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pam pelocok, injap pengedaran dan motor jalan yang terimport memastikan kebolehpercayaan dan kestabilan pengorek trek syarikat kami.

JG95L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pengorek trek JG95L, kami khas menghasil bahagian utamanya seperti sub-bingkai, boom dan lengan. Untuk memastikan struktur mesin yang kuat, kami mengguna keluli kuat sebagai bahan mentahnya.

JG150L Jengkaut beroda rantai

Cuba klik

Pengorek pengangkak JG150L adalah mesin yang paling besar dalam syarikat kami. Beratnya ialah 13,500kg dan kapasiti panjatnya ialah 70%/35°.

Pengorek Roda dengan Gelut

Kami telah berkembang 4 jenis pengorek roda dengan gelut untuk memuaskan keperluan pasaran beza. Baldinya boleh putar 360 degree, oleh itu meningkatkan efisien kerja dan memuat barang.

Pengorek Roda dengan Gelut JG90Z

Cuba klik

JG90Z ialah salah satu pengorek roda dengan gelut yang paling popular. Dalam tahun 2009, kami bermula menyelidik dan mereka kelengkapan ini.

Pengorek Roda dengan Gelut JG908Z

Cuba klik

Pengorek roda dengan gelut JG908Z mempunyai ciri tersebut: pertama, sistem pengawalan hidraulik mengakibat operasi yang senang dengan penghantaran automatik.

Pengorek Roda dengan Gelut JG95Z

Cuba klik

Dengan pasangkan dengan enjin turbo, pengorek roda dengan gelut jenis ini mempunyai prestasi cemerlang semasa panjat lantai cerun, memuat barang dan lain-lain.

Pengorek Roda dengan Gelut JG100Z

Cuba klik

Pengorek roda dengan gelut JG100Z dipasangkan dengan enjin turbo 65kW dan baldi putar 360°yang kapasitinya 0.5-0.6 ton.