1. Laman Utama
  2. Tentang JINGGONG
  3. Penggunaan Produk
Penggunaan Produk

Kelengkapan pembinaan syarikat kami luas digunakan semasa penyediakan dan penghantaran perbandaran dengan efisien kerja yang bagus. Banyak pelanggan sedang menggunakan produk-produk kami dalam projek pembinaan.

Yang khas reka untuk menyambar dan meletakkan batu, mesin untuk memuat batu kami dapat memuat dengan efisien cemerlang dan mengelakkan cedera. Tambahan pula baldi menyambar dapat pusing 360 degree.

Penghancur amat luas digunakan untuk memecah batu sekunder. Ia ditetapkan di timbunan konkrit umumnya untuk memastikan kestabilan dan efisien kerja.

Dengan prestasi yang boleh yakin dan keselamatan yang lebih bagus, pengorek perlombongan dapat membersihkan sisa batu dan sanga.

Mesin penggerudian ini luas digunakan dalam kerja penggerudian di dalam kilang.

Kelengkapan penyambar ini dikembangkan khas untuk menyambar dan meletakkan barang, dan luas digunakan dalam pembinaan jalan kereta api dan pemuatan batu. Selain itu, baldi menyambar boleh dipusingkan 360 degree.

Dihasilkan untuk mengumpul dan memuat sekerap keluli, mesin ini memastikan efisien yang tinggi dan merendahkan cedera pekerja.

Pengorek ini dipasangkan dengan baldi untuk kapas yang boleh digunakan untuk memuat dan memunggah kapas. Ia telah luas meningkatkan pasaran di Xinjiang dan negara Asia Tengah dan kawasan lain sebab efisien yang tingginya.

Quanzhou Jingli Engineering & Machinery Co., Ltd.

Tel.: +86-59528272000
Fax: +86-59522652000

Tags