1. Laman Utama
  2. Tentang JINGGONG
Profil JINGGONG

Yang ditubuhkan pada tahun 2006, Quanzhou Jingli Engineering & Machinery Co., Ltd ialah satu pembekal profesional alat pembinaan dan mesin pertanian yang luas. Kami juga ialah syarikat pertama mereka bentuk dan menghasil pengorek roda dua drive dan pengorek pengangkak dalam China. Kami berlokasi di Quanzhou, tempat bermula di Jalan Sutera Latu, JINGGONG dapat memberi servis penghantaran yang cepat dan juga jaminan kuat ke kelengkapan kami semasa hantar ke pelanggan dengan cepatnya.

Pada masa kini, kami membangunkan dan menghasil banyak mesin pembinaan berkualiti tinggi, seperti pengorek dua drive, pengorek pengangkak, pengorek roda dengan gelut, penuai tebu mesin penggerudian batu dan lain-lain. Pengorek kami mempunyai prestasi yang lebih cemerlang daripada pengorek biasa sebab keberkesanan harga yang cemerlang, prestasi yang stabil, jenis yang luas dan lain-lain. Pengorek kami telah luas diguna dalam China dan luar negara dalam pelbagai industri kejuruteraan dan pembinaan seperti penghantaran, kejuruteraan perbandaran, perkebunan, bidang landskap, pertanian dan pemuliharaan air.

Syarikat kami mempunyai nilai inovatif dan kreativi. Oleh itu kami dapat memperkenalkan pelbagai kelengkapan proses dan talian penghasilan. Sementara itu, kami juga memiliki banyak juruteknik pakar dan pekerja pengurusan yang cemerlang untuk menjalankan operasi yang lancar dalam syarikat. Dengan pengurusan yang bagus dan kerja yang rajin, kami telah memperolehi kepercayaan dan hormat dari pelanggan kami terhadap harga munasabah, kualiti tinggi dan servis bagus.

Pada masa kini, kami memilikiti pasukan R&D yang profesional, kelengkapan pengujian yang bagus dan teknik yang kuat. Pekerja kami dan mesin berfungsi luas membolehkan kami menghasil pelbagai pengorek dan komponen berkaitan yang mematuhi darjah dan keperluan antarabangsa. Pelanggan-pelanggan kami memberikan penerimaan yang bagus dan tekal terhadap pengorek berkualiti tinggi, prestasi yang cemerlang dan keberkesanan harga yang tinggi.

Dengan pembangunan dan proses inovasi bertahun-tahunan, kami berterusan kerja integriti, kreativiti dan menumpukan perhatian dan tenaga untuk memberikan produk berkualiti dan servis yang cemerlang kepada pelanggan-pelanggan kami yang bernilai.

Manfaat Social

Kami bukan sahaja menumpukan perhatian dalam pembangunan syarikat , kami juga amat menjaga tentang masyarakat. Kami membekalkan bantuan ekonomi dan sokongan barang kepada pendidikan tempatan, pembangunan budaya tradisional dengan masa yang panjang. Selain itu, kami juga menderma pengorek kami ke kawasan Sichuan semasa tempoh gempa bumi.

Quanzhou Jingli Engineering & Machinery Co., Ltd.

Tel.: +86-59528272000
Fax: +86-59522652000

Tags