1. Laman Utama
  2. Produk
  3. Pengorek Roda dengan Gelut

Pengorek Roda dengan Gelut

Kami telah berkembang 4 jenis pengorek roda dengan gelut untuk memuaskan keperluan pasaran beza. Baldinya boleh putar 360 degree, oleh itu meningkatkan efisien kerja dan memuat barang. Pengorek roda dengan gelut luas diguna dalam memuat dan memunggah kayu, bamboo dan lain-lain. Pengorek roda dapat bantu mengurang tenaga pekerja dan masa memuat barang. Barang kami luas diguna dalam pasaran China dan Southeast Asia.

Ciri-ciri Utama Pengorek Roda

Gandar Depan dan Belakang
Kami mereka dan menghasil gandar depan dan belakang dengan keluli berkualiti tinggi dan teknik proses yang maju, ia memberikan kekuatan yang tinggi dan kapasiti bearing yang cermelang mesin pembinaan

Komponen Terimport
Untuk memastikan kualiti produk, kami telah mengguna bahagian utama dari South Korea, seperti pam hidraulik FluTek dan injap multi-tandem SUNJIN dan motor putar. Barang tersebut yang maju dan moden mengakibatkan prestasi kerja yang lancar dan efisien kerja.

Baldi
Baldi ini mempunyai sudut putar 360°dan amat senang untuk menggali dan bergerak.

Tangki Hidraulik & Tangki Bahan Bakar
Tangki hidraulik dan tangki bahan bakar kami mempunyai kapasiti yang besar untuk memastikan kerja yang terus dan masa yang panjang.

Penggunaan
1. Ia amat sesuai diguna untuk menggali dan menggerak kayu, tebu, batu, konkrit dan lain-lain.
2. Dengan pasang dengan alat pembinaan yang sesuai, ia pun boleh menggali, pemutus, jentolak, serudukan lantai dan tarikan timbunan. Ia pun amat sesuai diguna dalam pembinaan bangunan, lebuhraya, jambatan, kejuruteraan perbandaran, lapang terbang, perlabuhan dan lain-lain.

Amaran
1. Semasa menggali barang yang berat, sila jangan operate pengorek ditepi untuk mengelakkan bergorek.
2. Semasa membuka baldi, sila mengeluarkan tekanan dalam dan mengelakkan bahaya atau kemalangan dari semburan minyak tekanan tinggi.