1. Laman Utama
  2. Produk
  3. Jengkaut beroda rantai

Jengkaut beroda rantai

Kami boleh memberikan 6 jenis pengorek pengangkak, iaitu JG08L, JG18L, JG65L, JG75L, JG95L and JG150L. Berbanding dengan pengorek roda, pengorek trek mempunyai penyesuaian dalam keadaan kerja yang teruk. Ia mempunyai fungsi operasi yang fleksibel, kebolehan putar yang bagus dan keupayaan panjat 70%/35°. Untuk memuaskan keperluan keadaan pembinaan yang beza, kami juga mengembang tukul pemutus. Pengorek padat JINGGONG luas digunakan dalam bidang penghantaran, kejuruteraan perbandaran, perkebunan, landskap, pertanian dan pemuliharaan air.

Ciri-ciri menarik Pengorek Mini

Komponen terimport
Kami memperkenal beberapa komponen penting dari South Korea untuk memastikkan kualiti tinggi, seperti DOOSAN motor jalan, pam hidraulik FluTek dan injap multi-tandem dan motor putar SUNJIN. Dengan bantuan komponen tersebut, efisien kerja amat ditingkatkan dan operasi hidraulik lebih stabil.

Tangki Hidraulik dan Tangki Bahan Bakar
Tangki hidraulik dan tangki bahan bakar mempunyai kapasiti besar dan memastikan operasi yang lancar.

Penggunaan Pengorek Pengangkak Padat
1. Pengorek amat sesuai diguna untuk menggali dan memuat batu. Ia boleh diguna di lantai cerun, pemecah batu, penggalian parit, dan lain-lain. Oleh itu pengorek JINGGONG luas diguna dalam projek pembinaan lebuh raya, jambatan lapang terbang dan lain-lain.
2. Dengan pasang dengan kelengkapan pembinaan yang sesuai, pengorek pengangkak berfungsi multi boleh diguna sebagai kelengkapan angkat, pemutus, jentolak, serudukan lantai, tarikan timbunan dan lain-lain.

Amaran
1. Pengorek ini boleh diguna dalam tanah degree I-III. Jangan gunakannya di tanah yang lebih julat ini.
2. Pengorek pengangkak ini telah diujikan dalam banyak jenis keadaan kerja yang keterlaluan. Walaubagaimanapun, sila memberikan perhatian dalam operasi 100 jam pertama dan mengelakkan memuat berlebihan untuk memastikan prestasi dan masa gunanya.