1. Laman Utama
  2. Produk
  3. Jengkaut beroda

Jengkaut beroda

Pada masa kini, kami dapat membekal lima jenis pengorek roda. Setiap jenis pengorek kami mempunyai prestasi yang cemerlang dan khas direkakan untuk memuaskan pelbagai jenis keperluan dalam pelbagai projek pembinaan. Pengorek roda tidak perlu treler untuk memuat dan memunggah yang beza dari pengorek pengangkak.

Pengorek roda yang kami hasil mempunyai kelajuan 35km/h dan boleh menjimat masa kerja dan kos. Kami juga mereka litar untuk tukul hidraulik bagi pengorek kami dengan mempertimbangkan keperluan yang beza. Pengorek kami juga mempunyai kapasiti 58%/30 yang dapat memuaskan darjah keselamatan keadaan pembinaan. Selain itu, sistem keselamatan memastikan keselamatan operator. Pengorek roda juga dipasangkan kaki untuk mendarat dan mempunyai kestabilan yang amat tinggi dalam pembinaan cerun.

Pengorek kami luas digunakan dalam bidang tersebut: penghantaran, kejuruteraan perbandaran, perkebunan, pertanian, pemuliharaan air dan lain-lain.

Konfigurasi Cemerlang

Gandar Depan dan Belakang
Kami mereka dan menghasil gandar depan dan belakang dengan bahan keluli berkualiti tinggi untuk menghasil kekuatan tinggi dan kebolehan yang cemerlang.

Komponen Import
Untuk mendapat kualiti yang cemerlang, kami memperkenalkan beberapa jenis bahagian penting dari South Korea, seperti pam hidraulik FluTek, injap multi-tandem SUNJIN dan motor putar. Kelengkapan moden dan maju memberikan prestasi kerja yang lancar dan stabil dan juga meningkatkan efisien kerja.

Tangki Hidraulik dan Tangki Bahan Bakar
Tangki hidarulik dan tangki bahan bakar mempunyai isi padu yang besar dan dapat kerja secara berterusannya dan kestabilannya.

Penggunaan Pengorek Roda
1. Pengorek kaut syarikat kami amat menjimat masa semasa menggali dan memuat batu. Ia juga boleh diguna dalam keadaan lantai celup, lantai naik, pecah batu, tempat parit dan lain-lain. Oelh itu pengorek roda kami amat sesuai diguna dalam projek pembinaan seperti lebuh raya, jambatan dan lapang terbang dan lain-lain.
2. Dengan memasang alat yang sesuai, pengorek multi fungsi kami boleh diguna sebagai kelengkapan pembinaan mengangkat, pemecahan, jentolak, serudukan lantai dan menarikkan timbunan.

Amaran
1. Pengorek sesuai diguna bagi tanah I-III degree. Sila jangan kerja dalam keadaan yang tiadk sama. Sila menjalankan teliti dan
2. Setiap pengorek roda telah dijalankan dengan pengujian dalam sekitar kerja yang melampau. Sila menjalankannya teliti dalam tempoh 100 jam untuk mengelakkan bahaya terhadap kehidupan servis dan prestasinya.